Fărâme de suflet, frânturi de vise, șoapte de îngeri și frumusețea iubirii transpusă în poezie.
Avertisment.
Este interzisă reproducerea, copierea, editarea şi publicarea textelor semnate de autor, fără acordul scris al acestuia.
Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creatie intelectuala in domeniul literar, artistic sau stiintific, oricare ar fi modalitatea de creatie, modul sau forma de exprimare, independent de valoarea si destinatia lor. Prin urmare, toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Preluarea integrala sau partiala si publicarea lor fără acordul autorului este interzisa. Punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimțământul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, intra sub incidenta art. 139, indice 8, constituie infracțiune, și se pedepsește conform legii.
miercuri, 4 august 2010
Întrbat fiind care este cea mai mare realizare a lui de cand este in România si munceste, evident ,,la negru,, cetațeanul chinez a raspuns in cea mai strâmba romana posibil, dar in acelasi timp si plin de multumire si o oarecare mandrie paternă:,,-Tre baieti, frumosii...ca la noii nu voia decat unul...,,
Și ma intreb, oare cati dintre cei plecati, pot spune ca cea mai mare implinire a lor sunt copii, doi sau trei sau mai multi, cati dintre ei nu isi pierd prin straini sanatatea muncind si luptand sa cladeasca ceva care mai apoi nu are cui sa rămână, cati dintre cei care pleaca se intorc cu 3000-4000 de euro si cu o masina cat mai tare, in care in loc de un copil care sa le duca numele mai departe, au un catel de care au grija mai multa decet au de propria viata, oare cati dintre ei nu regreta anii pierduti intre straini departe de cei dragi...??! Dar asta e o alta poveste cu alt final in care fiecare este autorul si protagonistul propriului destin. ceea ce vroiam sa subliniez este faptul ca un popoe precum cel chinez stie ce inseamna familia si ce valoare are chiar comunisti fiind, pe cand noi am uitat-o de foarte mult timp desi avem pretentia ca traim intr-o tara democratica... dar pana la urma fiecare pasare pe limba ei piere...!
Este un adevar tragic cu care ne hranim, nu stiu cand ne vom obtine un antidot pentru acest virus care a pus stapanire pe majoritatea dintre noi
RăspundețiȘtergere